BMW-R18-Motor-Rijdend-bergpas-mobiel
BMW-R18-Motor-Rijdend-bergpas-mobiel

HERITAGE.

Tijdloze klassiekers.

GEEF UW STIJL DOOR.

Heritage is wat u erft. Met een van onze Heritage motoren geeft u uw stijl door aan deze moderne klassiekers en wordt uw BMW motor net zo uniek als uzelf. Op een Heritage Motor rijdt u namelijk niet alleen, u vormt hem. U en uw motor worden één en laten een onuitwisbare indruk achter. Met moderne technologie in een klassiek jasje geniet u van iedere kilometer die u aflegt. Ontdek de BMW Heritage motoren bij Keram.

CRUISER OP HET EERSTE GEZICHT.

DE BMW R 18.

Een ultieme cruiser mede door zijn lage en gestrekte flyline. De BMW R 18 bezorgt u comfortabele kilometers met een lach op het gezicht.

BMW-R18-Motor-voorkant-zijkant-hal-ramen
BMW-R18-Classic-Motor-voorkant-zijkant-bakstenen-muur

ICONISCH. NOSTALGISCH. SOULFUEL.

DE BMW R 18 CLASSIC.

De R 18 Classic is een nostalgische toermotor. Hij doet denken aan het begin van de eerste cruisers die geschikt waren om te toeren. Meer weten over de R 18 Classic? Aarzel niet en lees verder.

RAW POWER, PURE SOUL.

DE BMW R 18 B.

Een sterk karakter heeft deze Heritage machine zeker. De BMW R 18 B gaat niet onopgemerkt voorbij en maakt een stevig statement. Iets voor u?

BMW-R18-B-Motorrad-Zwart-voorkant-zijkant-studio
BMW-R18-Transcontinental-Motorrad-Zwart-voorkant-zijkant-studio

THE ROADS BEST DRESSED ICON.

DE BMW R 18 TRANSCONTINENTAL.

Exclusief en badend in luxe genieten. Stap op de BMW R 18 Transcontinental, ga op pad en u zult begrijpen wat wij bedoelen. Deze Heritage motor kent zijn weerga niet en is een genot om te rijden.

ONMISKENBAAR. ORIGINEEL. LUCHTGEKOELD.

DE BMW R nineT.

Onweerstaanbaar en helemaal naar wens samen te stellen. De BMW R nineT is een ode aan rijplezier die u niet mag missen. Meer informatie over deze Heritage motor leest u met één druk op de knop.

BMW-RnineT-Grijs-Zilver-zijkant-bakstenen-muur
BMW-RnineT-Pure-Grijs-zijkant-bakstenen-muur

PUUR. GEREDUCEERD. LUCHTGEKOELD.

DE BMW R nineT PURE.

Wie houdt van het design van een klassieke roadster en zoekt naar de pure motorbeleving kan stoppen met zoeken. De BMW R nineT Pure is de motor die u zoekt. Waarom? Dat leggen wij u graag uit.

EERLIJK. ONGETEMD. LUCHTGEKOELD.

DE BMW R nineT SCRAMBLER.

Bocht in bocht uit genieten. De BMW R nineT Scrambler is een heerlijke motor met de rasechter Scrambler look. Ervaar een nieuwe dimensie bij Keram.

BMW-RnineT-Scrambler-Blauw-Wit-zijkant-bakstenen-muur
BMW-RnineT-Urban-GS-Rood-Zwart-zijkant-bakstenen-muur

OOGVERBLINDEND. KRACHTIG. LUCHTGEKOELD.

DE BMW R nineT URBAN G/S.

Een relaxte zithouding laat u vol vertrouwen genieten op de BMW R nineT Urban G/S. Deze motor is een heuse ode aan ons erfgoed. Ontdekken wat deze motor zo uniek maakt?