MINI_Keram_Resolute_Edition_1180x1180_Keram
MINI_Keram_Resolute_Edition_1180x1180_Keram

RESOLUTE EDITION.

Iconische styling.

NU BIJ KERAM.

OPVALLEND COMPLEET.

De MINI Resolute Edition is leverbaar als MINI Electric, MINI Cabrio, MINI 3-deurs en MINI 5-deurs. Deze speciale uitvoering is geïnspireerd door het rijke designerfgoed dat MINI bezit. Het expressieve voorkomen met exclusieve designelementen en een luxe uitrusting zorgt voor een onmiskenbaar charisma. Met de MINI Resolute Editions brengt MINI het Go-Kart gevoel, expressief design, premium kwaliteit en individuele stijl naar een nieuw niveau.

Instappen in een MINI Resolute Edition doe je al vanaf € 37.490,-. Standaard is deze speciale uitvoering voorzien van onder meer:

  • Steptronic Sport transmissie
  • Comfort Plus Pakket met onder meer verwarmde voorstoelen en stuurverwarming
  • Driving Assistant Pakket met Park Distance Control en Achteruitrijcamera
  • Connected Navigation Pakket
  • Diefstalalarmsysteem

OPVALLENDE DETAILS.

SPREKEND EXTERIEUR.

Rebel Green. De MINI Resolute Edition is enkel beschikbaar in de exclusieve Rebel Green lakkleur. Een rijke en diepe kleur die een eerbetoon is aan het originele MINI Cannaught Green dat in het verleden op de Austin 1100 werd gebruikt..

Verfijnde Designaccenten. Het exterieur van de Resolute Edition wordt verder gekenmerkt door accenten in Resolute Bronze. Het gaat dan onder meer om de omlijsting van de koplampen, grille en achterlichten, de Side Scuttles, handgrepen van de portieren en bagageklep. Bij de MINI Cooper S motorisering geldt dat ook voor de luchtinlaten in de voorbumper en de tankdop.

De MINI Logo's op de Resolute Edition zijn niet van chroom, maar uitgevoerd in Piano Black. Dit in het kader van duurzaamheid. De Bonnet Stripes op de motorkap hebben een opvallend detail. Deze hebben een overloop van licht naar donkerbrons.

EXCLUSIEVE FLAIR.

BEELDIG INTERIEUR.

Bij het instappen word je er al op gewezen dat je in de Resolute Edition stapt. De instaplijsten zijn voor deze edition voorzien van een exclusieve Resolute opschrift. Eenmaal ingestapt neem je plaats in de in Black Pearl/Light Chequered stof/Leatherette uitgevoerde sportstoelen. Het met zacht nappaleer beklede sportstuurwiel is voorzien van een Resolute embleem op de onderste spaak.

Het lichtpakket met LED interieurverlichting en Ambient verlichting benadrukt het exclusieve interieurdesign zodat jij hier extra van kunt genieten. De ring rond het centrale instrumentenpaneel is met laser gegraveerd en de portieren en cockpit zijn voorzien van lichte biezen.

Kortom, binnenin de MINI Resolute Edition is het genieten geblazen. 

KIES JOUW RESOLUTE EDITION.

BESCHIKBARE MODELLEN.

Is de MINI Resolute Edition jouw droom MINI en ben je benieuwd op welke modellen deze speciale uitvoering verkrijgbaar is? Kijk dan snel hieronder en kies jouw MINI model + uitvoering. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Klik dan op 'Ik heb interesse' en een van onze verkoopadviseurs neemt zo spoedig mogelijk contact met jou op.