MINI_Electric_Grijs_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Laden_Keram_Header_Mobiel
MINI_Electric_Grijs_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Laden_Keram_Header_Mobiel

DE MINI ELECTRIC.

Ontdek 'm bij Keram.

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE MINI.

SCHOON, STIL EN ZO COOL.

Zijn stijl: typisch MINI. Uiterlijk is alleen aan details te zien dat de nieuwe MINI Electric puur elektrisch en emissievrij is. De elektromotor accelereert je in slechts 7,5 seconden van 0 naar 100 km/h en het typische MINI go-kart gevoel zorgt zelfs in scherpe bochten voor een groot rijplezier. 

Met het stroompedaal kun je krachtig accelereren – of de MINI Electric nauwkeurig afremmen. Met de speciale "one-pedal feeling" win je elke keer bij het remmen een deel van de kinetische energie terug.

Kopen vanaf

€ 38.390


Private lease

€ 459


Financieren

€ 353


Netto bijtelling

€ 188

NOG ALTIJD HERKENBAAR MINI SILHOUET.

EXTERIEUR.

Je hoeft maar één keer te kijken en je weet het direct: ook dit is een echte MINI. Hij is zelfs zo herkenbaar dat je misschien wel gaat twijfelen of het wel een elektrische MINI is.

MODERN MET ONVERVALST MINI DNA

INTERIEUR.

Vind je lievelingsplek. Bij het interieur heb je de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Of je nu kiest voor stof, stof/kunstleer of leer – altijd is er een combinatie van interieurelementen beschikbaar die de door jou gekozen stijl van het interieur ondersteunt.

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE MINI BIJ KERAM.

Welkom bij Keram, jouw MINI dealer met de persoonlijke touch! Een nieuwe auto kopen is een bijzonder en mooi proces. Maar ook een proces waarbij veel vragen kunnen opkomen. Vraagstukken die voor iedere persoon en in elke situatie anders ingevuld dienen worden. Denk o.a. aan financiële aspecten en verzekeringskwesties. Maar ook tijdens het gebruik geven wij bij Keram jouw MINI de aandacht die hij verdient, zodat jij optimaal kunt blijven genieten van jouw aanwinst. Wanneer jouw MINI behoefte heeft aan onderhoud dan ontvang je automatisch een berichtje van onze werkplaats. Geruststellend, toch?

GEEF JOUW MINI EEN PERSOONLIJKE TWIST.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

MINI Cooper SE
Vermogen van de elektromotor184 PK (135 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.7.3 s
Max. snelheid150 km/h

WORDT DIT JOUW NIEUWE MINI?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI ELECTRIC?

Hebben wij je interesse gewekt voor de MINI Electric? Aarzel dan niet en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze actuele voorraad. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in één van onze showrooms om de MINI van jouw dromen in het echt te komen bewonderen. Laten we kennis maken en voel je welkom bij Keram!

PRIVATE LEASE.

Rijd een gloednieuwe MINI voor een scherp all-in maandbedrag. Je stelt je nieuwe MINI zelf samen. Het maandbedrag is afhankelijk van de gekozen uitvoering, opties, looptijd en de kilometrage. Kom gerust bij ons langs voor een persoonlijk voorstel op maat.

OPERATIONAL LEASE.

Lease jouw nieuwe MINI zakelijk voor een vast bedrag per maand. Breid jouw leaseovereenkomst optioneel uit met een tankpas of winterbanden. Na afloop van de leaseperiode krijg je als eerste de keuze tot (privé) aankoop aangeboden.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Koop jouw nieuwe MINI zakelijk zonder grote eenmalige investering. Betaal je MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Je nieuwe MINI privé aanschaffen zonder grote eenmalige investering. Betaal je MINI met een vast bedrag per maand en tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug. Na betaling van je laatste termijnbedrag is de MINI jouw eigendom.